Text Link

Your soul, your residence


ONTDEK ONZE VISIE

Take care of your body, so your soul wants to stay in it

- Ghandi
Visie

Take care of your body, so that your soul wants to stay in it.

- Ghandi

Soul Residence

Draag zorg voor uw lichaam, opdat uw ziel er wil vertoeven, zei Ghandi. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook geldt voor ons huis. Keer op keer trachten wij ruimtes met een ziel te vormen. We werken met wereldbefaamde architecten die hun talent ten dienste stellen van de mens.Onze ingenieurs helpen onze ontwerpers bij het realiseren van voorbeeldige gebouwen op vlak van duurzaamheid en respect voor de omgeving. Wij creëren gebouwen die mooi en harmonieus zijn en gemaakt om er gelukkig in te leven. Ruimtes met een Ziel. Zoals soul muziek. Vandaar onze slogan, Motown, Soul Residence.

Click for more

Uitzonderlijke architectuur voor iedereen

We trachten steeds unieke plekken aan te bieden. We sublimeren de schoonheid van deze plekken dankzij onze samenwerking met grote Belgische en internationale architecten, maar zorgen er steeds voor dat onze unieke creaties betaalbaar blijven. 90% van onze appartementen worden verkocht aan een prijs tussen € 150.000 en € 300.000. We zijn fier op het spoor dat we achterlaten in de wijken waarin we ontwikkelen. We zijn verheugd met de meerwaarde die onze klanten in de loop der tijd realiseren dankzij de architecturale kwaliteit van onze projecten.

Click for more
Kwaliteit

Liefde voor details

The details are not the details, they are the design, zei Charles Eames.
Voor ieder project besteden wij evenveel aandacht aan het globaal ontwerp als aan de kleine details die zoveel bijdragen tot ons geluk. We geven onszelf tijd. De tijd om grondig werk te kunnen doen. Zo gaan wij altijd de uitdaging aan om topkwaliteit betaalbaar te maken.
Motown is een merk voor de liefhebber van kwaliteit. Voor liefhebbers van schoonheid. Maar niet voorbehouden voor een elite. Integendeel, wij maken het betaalbaar en vrolijk. Onze aanpak is hedendaags in zijn expressie, maar traditioneel in zijn waarden.
Motown, vastgoed met Soul.

Click for more
Projecten
Click op het project om het te ontdekken !
Motown Miroir
Brussel
Ontdek onze project >
Motown Parc
Brussel
Ontdek onze project >
Motown Trône
Brussel
Komt er aan >
Motown Thines
Nivelles
Komt er aan >
Motown Rivière
Dinant
Komt er aan >
Motown Kanaal
Hasselt
Ontdek onze project >